Offerte vragen als je een BKR notering hebt

Wanneer een offerteaanvrager negatief bekend staat bij het BKR, wordt een offerte niet altijd afgegeven.
Wend je tot een andere hypotheekverstrekker als je negatief geregistreerd staat bij het BKR en daarom geen offerte kunt krijgen bij een bepaalde verstrekker. Het kan zijn dat er andere voorwaarden of meer zware acceptatiecriteria gelden, maar verschillende geldverstrekkers zijn bereid hypotheekafnemers met een redelijke BKR notering een hypotheekofferte te verschaffen.Een overbruggingskrediet kan aangevraagd worden tegelijk met de hypotheekofferte als er een tweede huis en dus een tweede lopende hypotheek is.

De waarde van een aan te kopen huis is van belang om een offerte van een hypotheek te kunnen verkrijgen.Is de hypotheek die je aanvraag meer dan 1,25 maal de executiewaarde van de woning, dan zal het niet eenvoudig zijn de offerteaanvraag te doen.
De aangegeven waarde van een woning zul je middels een taxatierapport dienen aan te tonen.Een taxatierapport is doorgaans niet nodig als je een offerte voor een WOZ lening aanvraagt.

Een deskundige, onpartijdige taxatie kan ervoor zorgen dat er geen onjuiste huiswaarde genoteerd wordt en dus niet gebruikt wordt bij de offerte. aanvraag Een hypotheekaanvrager kan voorkomen dat de offerte voor de hypotheek foute financiering bevat of een krediet met te hoge lasten door de hulp in te roepen van een professionele en solide partner.Betrouwbare taxateurs en betrouwbare hypotheekadviseurs zijn de basis voor een langdurig betaalbaar hypotheekproduct.

Meer weten over hypotheek offertes, lees er meer over op de link in dit artikel.

Plaats een reactie